Mini Retraites

In de Zeister boskapel, een prachtige plek midden in de natuur, geven wij eendaagse mini-retraites. Een dag met yoga, meditatie, klank, en zelfonderzoek. Tussen de middag is er ruim tijd voor een wandeling in de weidse bossen bij Zeist.

Programma 2022

Zaterdag 12 februari. Thema : Vrijheid! Deze tijd, met al zijn inperkingen van vrijheid, nodigt uit tot een dieper onderzoek van vrijheid. Wat betekent vrijheid voor ons? Wanneer voelen we ons vrij, en wanneer niet? Wordt ons gevoel van onvrijheid bepaald door externe factoren zoals lockdowns, of ook door interne factoren?

We houden het onderzoek licht. Het is vooral een dag om te landen bij jezelf, te bewegen, te mediteren. Te ontspannen in de aandacht voor je eigen lichaam en geest.

Zaterdag 14 mei. Thema volgt nog.

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden, laat je email adres achter via ronald@hetgrotewerk.nl

Een dag van zelfzorg! Laat de stress van het dagelijks leven even van je afglijden in deze mini retraite waarin we ontspannen op en neer gaan tussen lichaam en geest. In de yoga landen we in ons lichaam. We worden wakker en onze energie gaat stromen. In meditatie landen we in ons bewustzijn, onze geest komt tot rust. De heerlijke lunch met boswandeling doen de rest!

De dag is geschikt voor iedereen, ook als je nog geen ervaring hebt met yoga of meditatie. Draag gemakkelijke kleren, zodat je goed kunt bewegen. En neem makkelijke schoenen mee voor een boswandeling in de lunchpauze!

Corona: We volgen de geldende spelregels van de overheid. Dat betekent waarschijnlijk dat het vereist zal zijn dat deelnemers gevaccineerd zijn, een negatieve testuitslag hebben, of een Corona herstelbewijs. De boskapel is ruim, dus 1,5 meter afstand bewaren is geen probleem.
Mocht er op 12 februari nog een lockdown zijn, dan gaat de miniretraite niet door. Daar zijn dan natuurlijk geen kosten aan verbonden.

De boskapel Zeist

De Boskapel in Zeist

De Boskapel ligt verscholen in de bosrand. Een prachtig startpunt voor een wandeling door het Zeister bos. Adres: Laan van Beek en Royen 46, Zeist.

Begeleiding

Linda Hartenberg en Ronald Messelink

Praktische informatie:

De Boskapel Zeist
Laan van Beek en Royen 46
Inloop vanaf 9.30, start om 10.00.
Einde 17.00
Kosten: € 85, inclusief een vegetarische lunch en koffie en thee  

Krap bij kas regeling: mocht je wel zin hebben in de mini retreat, maar om financiële redenen toch overwegen af te zien van deelname, neem dan even contact op. Wij vinden dat financiële beperkingen geen reden zouden moeten zijn om niet naar een retreat te kunnen. In de meeste gevallen kunnen we samen een oplossing vinden.

Aanmelden

Aanmelden of meer informatie? Stuur een email aan Ronald@hetgrotewerk.nl of bel 06 42402631.