Programma

We leven ons leven in de wereld, en doen ons werk in de wereld. Tegelijkertijd worden we steeds minder van de wereld (meer hierover in In de wereld, niet van de wereld). Maar dat is niet altijd eenvoudig. De oude patronen zijn hardnekkig. Ons vermogen om bij onszelf te zijn is, zeker aan het begin van de beoefening, kwetsbaar. Daarom is het van belang om momenten te creëren voor verdieping en oefening, in een setting waarin we de wereld even los kunnen laten. Het onderstaande programma geeft allerlei mogelijkheden, van 5-daagse retreats tot een weekend, van een meditatiegroep tot eenndaagse miniretraites in de boskapel in Zeist.

Retreats, weekenden en groepen

YOGA in Austerlitz Elke woensdagavond van 20.00 tot 21.30 in de Ouwekamp op het Dorpsplein in Austerlitz.

Eendaagse mini-retraites. Yoga, meditatie en zelfonderzoek in Boskapel in Zeist. Een korte break om op te laden! Voor 2022 staan in elk geval 12 februari en 14 mei gepland. Voor meer info klik hier.

24-28 november 2021, 5-daagse yoga- en meditatieretreat,
Winterberg (D). In de prachtige natuur, aan de rand van het bos en de murmelende bergbeek voor de deur, gaan we op zoek naar de essentie van Vrijheid. Voor meer info klik hier.

Hemelvaart 2021, 4-daagse yoga- en meditatieretreat, Winterberg (D). Voor meer info klik hier.

Pilates Slowyoga weekend 19-20 september, Een weekend van de liefhebbers van Pilates Slowyoga. Klik hier voor meer informatie.

5-daagse yoga- en meditatieretreat 25-29 november 2020, Kloosterburen: “Nu is waar liefde ademt”. Klik hier voor meer informatie.

Obsidian Samadhi meditation retreat 10-13 december, Winterberg (D): “Obsidian Samadhi. Abiding in de stillness of your nature.” English spoken. Click here for more information.

Meditatiegroep Utrecht. Elke donderdagavond van 19.15 tot 20.45. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb heimwee naar onze groep en naar het Klooster en ik voel met veel liefde terug. De reis onder jullie leiding is voor mij onuitwisbaar. De meditaties, de liederen, de wandelingen, het klooster, de pompoenen, de modder, het gras ineens in de modder…
Wat een heftige intense en bijzondere ervaring vond ik dit.
Shanti