Thuiskomen: Yoga en Meditatie op het Boerenerf

Yoga en meditatie workshop Zeeland

1-daagse workshop op Schouwen-Duiveland

Zaterdag 29 augustus

Thuiskomen. Zo toepasselijk voor eind augustus. Het staartje van de zomer, klaar voor een nieuw jaar? Het is een heerlijk ontspannende dag, met een afwisseling van yoga en meditatie. We onderzoeken het gevoel van thuiskomen. Wat doet ons werkelijk thuiskomen, en welke dingen houden ons weg van onszelf? Kortom, de kunst van het Thuiskomen!

In de lunchpauze, na de heerlijke lunch, is er alle ruimte om te wandelen langs de oever van het Grevelingenmeer

Na het succes van hun eerste gezamenlijke workshop in juli slaan Heleen en Ronald weer de handen ineen voor een ontspannen workshop. Op het authentieke Zeeuwse boerenerf is weer ruime gelegenheid om de rust van de natuur naar binnen te laten stromen. Om ontspannen te vertoeven bij de drinkput, te wandelen in de boomgaard, te struinen tussen het fluitenkruid en/of uit te waaien langs het Grevelingenmeer.

Kortom een plek om je volledig op te laden, een plek om naar binnen te keren en tot je essentie te komen. Een dag om jezelf te gunnen.

De yoga wordt verzorgd door Dru yoga docente Heleen de Hulster (voor meer info over Heleen zie www.yogaheleen.nl . Dru yoga wordt wel de yoga van het hart genoemd. Typisch voor Dru yoga zijn de rustige, zachte bewegingen in de houdingen. Kalme bewegingen roepen weinig weerstand op en zorgen dat je spanning kunt loslaten.

De meditatie wordt begeleid door Ronald.

Door: Heleen de Hulster en Ronald Messelink

Programma

Zaterdag 29 augustus
Welkom vanaf 9.30, start om 10.00, einde rond 16.30
Ons Hof, Dillingsweg 12
Sirjansland (Zeeland)                          

Meedoen

Je bent welkom! Ongeacht je huidige niveau van yoga of meditatie.

Kosten:

De kosten voor deze workshop zijn €85,-
(Mocht je in juli ook geweest zijn: €75)
Dit bedrag s.v.p. overmaken voor aanvang van de workshop op:
NL 70 ABNA 0542 5383 42  t.n.v. H.T de Hulster-op’t Hof o.v.m. workshop meditatie-yoga met je naam erbij vermeld.

Meer info? Mail naar info@hetgrotewerk.nl of info@yogaheleen.nl, of bel Ronald (0642402631)

Opgeven door een mail naar: info@hetgrotewerk.nl

Ingeborg over de workshop van 4 juli:
Workshop Dru yoga afgewisseld met meditatie. Goede uitleg van Heleen en Ronald. Niet eerder deze combinatie gedaan en dan ook nog een hele dag dus ik wist niet of het iets voor mij was. Maar al snel voelde ik een enorme rust over mij komen, kon ik mijn gedachten loslaten en ontspannen. Wat een fijne dag was het! Niet te grote groep, fijne omgeving, goed verzorgde dag. Heb de rust daarna nog lang bij mij kunnen houden. Aanrader!