Reviews

REVIEWS
Een greep uit de reacties die we kregen op onze retreats.

‘Als je op zoek bent naar verdieping‘ – Bianca
Voor mij was het de derde keer dat ik deel heb genomen aan de retraite georganiseerd door Linda en Ronald. Een bewuste keuze. Yoga is inmiddels een vast onderdeel in mijn weekritme en ook meditatie pas ik steeds vaker toe.  Ik vind het fijn om in ieder geval 1 keer per jaar even een  bezinningsmoment in te lassen. Het draagt bij aan een betere balans. De retraite van Linda en Ronald is een goede mix van yoga en meditatie. De liefde en betrokkenheid van deze twee professionals maken deze retraite tot een bijzondere ervaring. 

‘Fijne onderdompeling in de wereld van yoga en meditatie’ – Catharina
Afgelopen week ben ik op yoga en meditaite-retreat geweest onder leiding van Linda en Ronald in Kloosterburen. Het was een cadeau aan mezelf. Ik ging om tot rust te komen en om mijzelf op te laden. Door alle drukte van werk, gezin, wonen in de randstad en zorg voor ouders voelde ik mij een beetje ‘’leeggegeven’’ en overprikkeld. Juist het thema ‘’een vrij hart’’ sprak mij aan. Ik wil zoveel mogelijk leven vanuit mijn hart en een diepe verbinding met mezelf te voelen.  De 5 dagen heb ik ervaren als een intense en hele fijne onderdompeling in de wereld van yoga en meditatie. Er was ook ruimte voor zelfonderzoek en reflectie voor verdieping van het thema en het verkrijgen van zelfkennis. En dat onder de liefdevolle, heldere en kundige begeleiding van Linda en Ronald. Daarnaast is er ook vrije tijd om te rusten, lezen of lekker buiten te wandelen tussen de boerenvelden. Herberg Het Klooster is een fijne en gezellige plek.

De retreat heeft mij veel gebracht; ik ben uitgerust en opgeladen en heb mooie inzichten gekregen. Alle praktische tips en oefeningen neem ik mee mijn dagelijkse routine in. Het verlangen in mijn hart is geraakt, om mijn hart OPEN te houden. Om mijn (buik)basis te voelen en voeden met licht en zo eerlijk en waarachtig te ZIJN en te leven vanuit mijn hart.  Ik ben er ook graag weer bij de volgende keer.

‘Een cadeau aan jezelf’ – Erna
Heel zorgvuldig opgebouwde retreat met heel veel aandacht en liefde, waardoor de energie in de groep ontzettend voelbaar is en hierdoor maak je ook goed contact met jezelf. Heel erg de moeite waard en een cadeau aan jezelf.

‘Eeuwig dankbaar!’ -Shantie
Ik heb deelgenomen aan de vijfdaagse retraite in Kloosterburen in november 2019, onder leiding van Linda en Ronald.Meteen al voelde ik de energie & bezieling van Linda en Ronald die zich over de groep heen uitstraalde. Alles in deze retraite ervoer ik als iets dat met een goed voorbereid plan is opgebouwd. In tegenstelling tot mijn eerdere gedrag, om maar even tussendoor te stoppen of zelfs voor aanvang al, ben ik de gehele retraite gebleven. Voor mij was hun energie en de intense programma opbouw de rode lijn door de vijf dagen heen. Dit waren vijf intense dagen, waar ik mijn levenlang nog uit kan putten. Ik vind het een prachtige oerkwaliteit vanRonald en Linda  die de energie van anderen durven  te voelen, aan te horen, “aan te raken” en durven anderen te begeleiden naar een liefdevol bestaan. Zij hebben  zich continue met passie professioneel, liefdevol, geïnteresseerd en actief opgesteld, zonder ook maar iets op te dringen. Ik ben ervan overtuigd dat ik door hun liefde en overgave,  nu ook liefde voor mijzelf voelen kan, blijvend…

Voedend en inspirerend voor de ziel – Heleen
Voedend en inspirerend voor de ziel; mijn innerlijke wereld. Aandacht grotendeels naar binnen gericht; onder de deskundige, bezielende begeleiding van Linda en Ronald. Ruimte voor persoonlijk delen, afwisselend met muziek, poëzie, klanken, mantra’s, in stilte wandelen en veel humor. Prachtige dagen, dank je wel!