Yoga Austerlitz

Elke woensdagavond yoga van 20.00-21.30 in Austerlitz in de achterzaal van eetcafé de Ouwekamp (op het Dorpsplein).

Eindelijk ook in de avond in Austerlitz naar Yoga! Yoga brengt je in verbinding met lichaam en geest. Je wordt fitter, sterker en soepeler. Het versterkt je immuunsysteem en je weerstand. En het is een heerlijke manier om te ontstressen en je geest tot rust te brengen.

Yoga in Austerlitz

De hatha yoga lessen zijn geïnspireerd door de Sivananda-yoga benadering. In het eerste deel van de les volgen de houdingen elkaar in een flow op. In het tweede deel worden de houdingen wat langer aangehouden, zodat ze dieper door kunnen werken. Door de lesduur van 1,5 uur is het mogelijk om intensiteit af te wisselen met diepe ontspanning. Als je meer over Sivananda yoga wilt weten, kun je hier klikken.


Locatie

De achterzaal van de Ouwekamp, het eetcafé op het Dorpsplein.

Tijd

Elke woensdagavond van 20.00-21.30

Begeleiding

Ronald Messelink

Kosten

Losse les van 1,5 uur: € 15
Strippenkaart 10 lessen: € 125 ( de strippenkaart is 6 maanden geldig)
3 proeflessen voor €25.

Krap bij Kas? Neem even contact op. Het is onze filosofie dat iedereen aan onze activiteiten deel moet kunnen nemen, ongeacht de financiële situatie. In overleg vinden we een bijdrage die past bij de mogelijkheden van het moment.

Aanmelden of meer informatie?

Je kunt je aanmelden door op deze link te klikken en je naam in te vullen. Je kunt ook een email sturen naar Ronald@hetgrotewerk.nl. Ook voor meer informatie kun je Ronald een mailtje sturen of hem bellen op 06-42402631.

Er zijn yogamatten aanwezig, die na iedere les worden gereinigd.